Společnost NIKE, Inc. oznamuje změnu ve vedení firmy pro oblast Číny a Severní Ameriky
Fashion Article Posted July 19, 2010

Fashion Articles   

nike Black Swoosh Logo

Společnost NIKE, Inc. (index NYSE:NKE) dnes představila nové vedení firmy pro oblast Číny a Severní Ameriky. Změny ve vedení společnosti Nike jsou důsledkem pokračující snahy firmy Nike o dosažení dalšího růstu na těchto největších světových trzích.

Společnost Nike s radostí oznamuje, že Craig Cheek se jako dlouholetý zaměstnanec firmy stane viceprezidentem společnosti Nike a generálním ředitelem pro oblast Číny. Craig Cheek doposud zastával funkci viceprezidenta a generálního ředitele firmy Nike v Severní Americe a dohlížel na růst společnosti v USA a Kanadě. Cheek má dlouholeté zkušenosti s úspěšným řízením velkého týmu a díky svému 20-letému působení ve firmě Nike dokonale zná její zákazníky a může tak pokračovat v zavádění moderních prodejních, marketingových a manažerských postupů. Ve firmě Nike zastával Cheek různé vyšší manažerské pozice v divizích zaměřených na obchod, řízení a vývoj produktů. Ve své nové funkci bude Cheek přímým podřízeným Gary DeStefana, prezidenta pro globální pobočky firmy Nike. Cheek nahradí ve funkci Williema Haitinka, který se stane viceprezidentem firmy Nike a generálním ředitelem divize Converse pro oblast EMEA (Evropa, Střední Východ a Afrika).

Ve své nové funkci bude Haiting zopodvědný za celou oblast EMEA s výjimkou Velké Británie a bude přímým podřízeným Nicka Stowea, staršího viceprezidenta divize Converse International. V posledních pěti letech Haitink zodpovídal za další růst firmy Nike v Číně a podařilo se mu na místním trhu dostat firmu Nike na pozici jedničky. Haitink měl na starosti tým, který zajišťoval podporu značky Nike v průběhu Olympijských her v Pekingu a podařilo se mu zvýšit počet zákazníků a posílit pozici firmy Nike na místním trhu. Pracuje pro firmu Nike více než 15 let a zastával vyšší manažerské pozice, včetně generálního ředitele firmy Nike pro Mexiko a generálního ředitele firmy Nike pro Střední a Východní Evropu, Střední Východ a Afriku.

Elliott Hill, zkušený manažer za kterým stojí celá řada úspěchů, nahradí Cheeka v pozici generálního ředitele firmy Nike pro Severní Ameriku. V poslední době Hill zastával funkci viceprezidenta pro globální obchod a zodpovídal za růst a inovace firmy Nike v oblasti spotřebního zboží. Pod Hillovým vedením se firmě Nike podařilo dosáhnout růstu a inovovat firemní produkty na vysoce konkurenčních trzích. Hill pracuje ve firmě Nike více než 22 let a zastával celou řadu vyšších manažerských funkcí v obchodní a produktové divizi firmy Nike po celém světě. Ve své nov funkci viceprezidenta firmy Nike a generálního ředitele pro Severní Ameriky bude Hill přímým podřízeným Garyho DeStefana, prezidenta pro globální pobočky firmy Nike.

"Willem Haitink vedl čínskou pobočku firmy Nike, kde se mu podařilo dosáhnout významného růstu a my se nyní těšíme na to až Craig Cheek převezme vedení v Číně a naváže na stávající růst naší firmy na tomto důležitém trhu," řekl Gary DeStefano, prezident pro globální operace firmy Nike. "Craig nás povede k našemu cíli, kterým je zdvojnásobení velikosti naší pobočky v Číně do roku 2015. Naše značka v Severní Americe si udržuje silnou pozici a Elliott Hill bude pokračovat v dalším růstu naší společnosti na tomto trhu. Díky Hillovým zkušenostem budeme i nadále lépe komunikovat s našimi zákazníky a nabídneme jim kvalitní distribuci v celé šíři našeho sortimentu."*

O společnosti NIKE, Inc.

NIKE, Inc. se sídlem v blízkosti města Beaverton ve státě Oregon je světová jednička v oblasti návrhu, prodeje a distribuce sportovní obuvi, oblečení, vybavení a příslušenství pro celou řadu různých sportovních a cvičebních činností. Mezi stoprocentně vlastněné pobočky firmy Nike patří společnost Converse Inc., která navrhuje, vyrábí a prodává sportovní obuv a doplňky a firma Cole Haan, zabývající se návrhem, výrobou a prodejem luxusní obuvi, kabelek, doplňků a kabátů. Kromě toho patří pod křídla společnosti Nike firma Hurley International LLC, zabývající se návrhem, prodejem a výrobou obuvi a doplňků pro akční sporty a mládež a také firma Umbro Ltd., přední britská globální fotbalová značka.

* Takto označený odstavec obsahuje výhledová prohlášení, která podléhají rizikům a nejistotám, v jejichž důsledku se skutečné výsledky naší firmy mohou lišit od údajů uvedených ve výhledových prohlášeních. Tato rizika a nejistoty, která ovlivňují naše podnikání, jsou popsána ve zprávách firmy NIKE, Inc., které podáváme Komisi pro cenné papíry (SEC) na formulářích 8.K, 10-q a 10-k.

Více informací, včetně multimediálních materiálů najdete na webové stránce www.nikemedia.com.

Learn more about Nike, from the Nike Profile here on Apparel Search.

Find Jobs at Nike from our fashion careers section or learn more about them from our Nike Financial Info page.

Nike for Men

Nike for Women

Nike for Children

Learn more about Converse here on Apparel Search.

Converse for Men

Converse for Women

Read more news about Nike.
 

Fashion News Directory >> Women's Fashion News >> Fashion Trend News

2010 Fashion Articles 

January 2010 Fashion Articles 

February 2010 Fashion Articles 

March 2010 Fashion Articles 

April 2010 Fashion Articles 

May 2010 Fashion Articles 

June 2010 Fashion Articles 

July 2010 Fashion Articles

2009 Fashion Articles
Apparel Search guide to fashion and clothing

You may also have interest in the fashion shopping articles ...

Shopping For Women's Clothing

Shopping For Men's Clothing

Shopping For Children's Clothing
 

 
NIKE, Inc. Announces Executive Management Changes for Greater China and North America

NIKE, Inc. anuncia cambios en la gerencia ejecutiva para China Continental y América del Norte

NIKE, Inc. annonce des changements au niveau de ses cadres supérieurs pour la Chine élargie et l'Amérique du Nord

NIKE, Inc., gibt Änderungen im leitenden Management in China/taiwan und Nordamerika bekannt

NIKE, Inc. annuncia cambiamenti tra i dirigenti esecutivi per la Grande Cina e il Nord America

NIKE, Inc. anuncia alterações na gerência executiva para a Grande China e América do Norte

ナイキが大中華圏と北米担当の幹部人事異動を発表

NIKE, Inc. kondigt veranderingen aan in uitvoerend management Groot-china en Noord-amerika

Společnost NIKE, Inc. oznamuje změnu ve vedení firmy pro oblast Číny a Severní Ameriky

NIKE, Inc. ogłasza zmiany w składzie zarządów oddziałów w Chinach i Ameryce Północne

 

Apparel Search   Add Your Company   Contact Us   About Us   Advertise   News Letter   Legal   Help
Copyright © 1999-2023 Apparel Search Company.  All Rights Reserved. .